tag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post3593999478230648776..comments2016-02-06T14:25:54.131+01:00Comments on El nostre pa de cada dia...: Cal que tornem a posar fil a l’agulla.Pere Sans (coc)http://www.blogger.com/profile/06169393408775247841noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post-67680612996859002362012-09-06T11:50:02.200+02:002012-09-06T11:50:02.200+02:00Mil gràcies Pere!!! tot entès. Conec el bovril que...Mil gràcies Pere!!! tot entès. Conec el bovril que sí que és un concentrat de caldo en pasta i que potser també va bé....<br />Gràcies per l'aclariment i merci per a citar el blog.<br />JordiTot és bo el que l'olla couhttp://www.totesboelquelollacou.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post-56221659720249622712012-09-05T19:52:46.751+02:002012-09-05T19:52:46.751+02:00Es tracta d’un producte oriental gens difícil de a...Es tracta d’un producte oriental gens difícil de aconseguir, el trobaràs a qualsevol super xinès, es tracta d’una pasta marron feta a base de soja fermentada, d’alt contingut proteic, i fortament salat, que dona un sabor semblant al brou, n’hi ha de tons mes clars i més foscos, el que jo empro es el més fosc i per tant el mes potent. Es un substitut natural dels cubets de brou, que no ho son.<br />Espero que la informació et sigui útil, segurament a Internet hi torbaràs més dades, la dosis és a gust del consumidor, amb la pràctica acabes dosificant al teu gust, en la crema de safrà n’he posat una culleradeta de postres, que he desfet be en batre, sempre es sol afegir en calent per desfer-la.<br />Pere Sans <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post-26519320259934427302012-09-05T13:33:43.071+02:002012-09-05T13:33:43.071+02:00M'apunto la crema de safrà!! però....i el miso...M'apunto la crema de safrà!! però....i el miso? il·lustra'm siusplau.Tot és bo el que l'olla couhttp://www.totesboelquelollacou.blogspot.comnoreply@blogger.com