tag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post8611465056466397340..comments2016-02-06T14:25:54.131+01:00Comments on El nostre pa de cada dia...: Ple hivern i encara no hi és tot.Pere Sans (coc)http://www.blogger.com/profile/06169393408775247841noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post-78087860591504936562012-02-02T19:30:05.897+01:002012-02-02T19:30:05.897+01:00Celebro que t’agradi, au a provar-ho que és qüesti...Celebro que t’agradi, au a provar-ho que és qüestió de practica trobar-hi el punt, la paella millor si es antiadherent i l’oli, el millor, el del Bedorc. Un cop tret i fet l’ou, sempre pots aprofitar la resta d’oli per saltejar ràpid un all tendre trinxat i posar-lo al damunt. Bon profit<br />Pere SansAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3476589412562845258.post-7865750278785167642012-02-02T09:34:34.026+01:002012-02-02T09:34:34.026+01:00Quina bona idea, patata ratllada a la paella i sen...Quina bona idea, patata ratllada a la paella i sense moure perque quedi cruixent i un ou a sobre.<br /><br />Gràcies per fer que ens millorem dia a dia a la nostre cuina.<br /><br />Mar.Anonymousnoreply@blogger.com