dimarts, 19 de juny de 2012

Comencem la setmana (amb un poc de retard).


Ahir dilluns tocava sopar a casa en Jordi, com de costum, vaig portar uns canapès, en David la habitual amanida i en Paco una bona cassola de un magnífic estofat de vedella, varen venir la resta d’habituals, en Josep Mª, en Juan Manuel i en Joan. Les postres com sempre de galetes i xocolata i els vins i licors de costum, no varem allargar massa la cosa i vaig estar llegint fins que em va entrar la son.
Avui he baixat a ciutat, que demà tinc visita al metge, per l’esquinç de la cama. Per sopar l’Arnau s’ha encaparrat en que féssim amanida de patata, i com que s’hi ha posat a trinxar les coses no m’ha semblat malament, aquí la calor es nota més que al poble i ve gust quelcom fresc.  Les patates a rodanxes bullides en aigua i sal, ja fredes posades en una safata, es posa per damunt una mica de salsa verda i després es van repartint la resta d’ingredients, avui eren: salmó fumat, ceba tendre, olives, tàperes en vinagre, espàrrecs, clara d’ou dur trinxada, els rovells de l’ou dur serveixen per fer la salsa, junt amb all cru, julivert, cebollí, sal i oli d’oliva del Bedorc, que s’escapa al final també per damunt la resta de coses, resulta un plat agradable i de bona presentació.  

2 comentaris:

Cuina Cinc ha dit...

Moltes felicitats!! Bona revetlla!

Anònim ha dit...

Moltes gracies
Que també ho passis be
Pere sans