divendres, 15 de juny de 2012

HA ESTAT UN LLARG SILENCI

Molts us pensareu que he abandonat aquest blog i no m’estranya, han estat molts dies sense dir-vos res, però que voleu, a cops un no te esma per comunicar res.  Dins aquestes tres setmanes he tingut que preparar dos àpats per 50 persones, de alt compromís, això comporta un estres elevat i si hi sumeu un esquinç a la cama, que m’impedia bellugar amb normalitat, comprendreu que, en arribar el vespre, el que un te no son precisament ganes d’escriure, sinó de dormir o evadir-se llegint algun llibre de novel·la fantàstica. Dilluns passat quan tot semblava de nou encarrilat un fortíssim mal de queixal (suposo que era conseqüència de l’extracció) em va deixar anorreat, va durar dos dies (dos dies de cuina tova que us explicaré més endavant) i justament el dimecres, quan tot semblava al seu lloc va obrir-se’m de nou l’esquinç dels bessons, amb forts dolors.  Ahir vaig optar per anar al metge i posar fi a les penes, em va donar la baixa i ara he aconseguit una mica de serenitat i ganes de reprendre el fil de les coses, més tard us posaré un post amb els platets interessants d’aquest dies.    

2 comentaris:

Jordi Romeu ha dit...

Coi! millora't noi!

Cuina Cinc ha dit...

Millorat aviat:))
En el meu últim post t'anomeno.
Gràcies.
El teu llibre també el tinc est requetebé!!
avui revetlla de Sant Pere!!
http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/06/la-nit-de-sant-joan-focs-revetlla.html