Per fi ! aquests
darrers dies he pogut gaudir de nou la pau del
poble, seure al pati amb la copa de vi, tot sentint la flaire de les
flors del llimoner. M’he estat rellegint Peter Mayle, “Lliçons de bona vida”,
un text que predisposa a gaudir de la tranquil·litat provençal. Sopar una senzilla escudella: brou, botifarra
negre, arròs i fideus. Alguns treballs, res de cansar-se, algun posar ordre a
les coses, en fi recuperar el tarannà perdut per la vida a ciutat, recuperar el
ritme i malgrat tot una sèrie de preparatius gastronòmics pels propers dies, la
tranquil·litat per davant.
Ahir el tradicional
sopar de casa en Jordi, es va desplaçar per gentilesa seva a la Fonda del Saumell,
de Vallbona d’Anoia, en Jordi, propietari i ànima del local, ens havia
preparat, malgrat ser el seu dia lliure, un senzill i excel·lent àpat: amanida,
patates adobades, brasa de cansalada i botifarra, torrades amb tomàquet, sorbet
de maduixa i postres de músic. Ben regat amb vi negre i mistela, tot plegat
productes ecològics o de proximitat En fi
la bona vida està començant a fer-me efecte ja que fins i tot m’han vingut
ganes de posar aquestes lletres.
8 comentaris:
El Photoshop no te un corrector automàtic de panxes?
Va estar una vetllada excel·lent!
Em preguntava si us en adonariau...
Pere Sans
Ains, aquesta corba de la felicitats, jejej. Petons.
Hola, Pere!
Amb "octava" Moltes felicitats!
Et deixo el darrer post:http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/06/les-amanides-amanida-de-nica.html
on t'anomeno:
Gràcies,
PD: Sempre consulto el teu llibre i els de Jaume Fàbrega quan haig de redactar un article de "Cuina Catalana de veritat"
Salut!! i bon diumenge
fina
Hola, Pere,
Bona Nadal!
Et faig arribar aquest enllaç:
http://cuinacinc.blogspot.com.es/2013/12/escudella-i-carn-dolla.html
Fins aviat,
Hola, Pere
De moment t'envio l'enllaç perquè puguis veure les fotos de la presentació del teu llibre.
Em va agradar venir escoltar i per suposat el llibre.
Fins ben aviat,
fina
https://www.facebook.com/pages/Cuina-Cinc/108008552723561
Bon dia, Pere,
En octava, un bon Sant Pere i Sant Pau!:))
Fins aviat,
fina
Hola Pere!
Va ser un plaer conèixer-te ahir vespre al Zim. Espero tornar-t'hi a trobar, i a veure si per Sant Jordi em cau el teu llibre de tardor, que per alla dalt tenim bolets ben a la vora...
Fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada