Per sopar he
preparat una crema de verdures bullint las de l’olla uns 15 minut en aigua a mb
una bona porció de miso i passant-les després pel pimer, a taula acompanyades
de formatge ratllat. De segon, amb la carn de bou del brou he fet una pasta de
croquetes força suculenta i le posat en una safata de forn per gratinar-la amb
formatge i pa ratllat. Encara m’ha sobrat un parell de litres de brou per la
setmana i algunes racions de crema i pasta de croquetes. En fi una olla ben
aprofitada.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 2 de desembre del 2012
Uns quants dies de mandra.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada