Si, certament, la
mandra torna a fer-me seu, un munt de dies sense posar res al blog, potser
tampoc no tenia massa a explicar-vos, però podria haver posat que aquesta
setmana vaig passar un parell de nits al poble, aguantant el fred i les
gebrades, un dels dies vaig anar a sopar al Cafè i l’altre vaig tirar d’una
escudella que tenia congelada, per tal de aconseguir que fos més líquida vaig
bullir ceba i daus de pernil amb una mica d’aigua i la vaig afegir a l’escudella
per escalfar tot plegat. Ahir a la
tarda, de nou a BCN vaig posar l’olla gran al foc per fer un brou per la
setmana, els ossos i les carns ben torrats a la mateixa olla com de costum les
verdures habituals (ceba, porro, pastanaga, nap, xirivia, api, col i en aquests
cas un bon bocí de carabasa). Avui hem menjat uns raviolis amb el brou i
després un fricandó que en lloc de moixernons portava ceps i trompetes de la
mort secs, que va comprar la Teresa fa poc.
Per sopar he
preparat una crema de verdures bullint las de l’olla uns 15 minut en aigua a mb
una bona porció de miso i passant-les després pel pimer, a taula acompanyades
de formatge ratllat. De segon, amb la carn de bou del brou he fet una pasta de
croquetes força suculenta i le posat en una safata de forn per gratinar-la amb
formatge i pa ratllat. Encara m’ha sobrat un parell de litres de brou per la
setmana i algunes racions de crema i pasta de croquetes. En fi una olla ben
aprofitada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada