Avui ha estat un dia tranquil, amb aperitiu llarg i arròs dels diumenges, amb lo qual no tenia massa gana per sopar. En comprar el pa al matí m’he encapritxat d’un panet de Viena, mida gran, per sopar m’he preparat una hamburguesa, a partir de carn picada, adobada amb pebre, sal, nou moscada, all trinxat molt fi i unes gotes de brandi, amb un poc de farina per que quedes ben compactat. El panet (que he posat uns minuts al forn, que quedes ben torrat) un cop obert pel mig, l’he ruixat amb oli i a la part de baix he posat rodanxes fines de tomàquet, la part superior l’he untada amb mostassa fosca. L’hamburguesa, com de costum ben aplanada, l’he fregit amb oli a la paella i en girar-la he posat formatge ratllat al damunt, que s’ha mig fos. Un bon vi de Catalunya, Garnatxa i Samsó, m’ha ajudat a tirar avall i he conclòs l’àpat amb un tall de Camembert.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 1 de maig del 2012
Tanquem el mes de les festes.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada