Tal com vaig
prometre poso alguns plats més del cap de setmana: amb la carn d’olla del brou
(prop d’un quilo de carn de bou) vaig fer un plat ràpid, un sofregit de ceba i
porro, amb una mica de tomàquet sofregit (de pot), i una bona porció de vi
ranci. Un cop fet afegir la carn trossejada, un poc d’aigua, sal, pebre negre i
unes rodanxes gruixudes de cogombre en agredolç, de mida grossa, que ara es
troben fàcilment a les botigues i als que la Teresa s’ha aficionat, ja que son
un aperitiu que no engreixa. Uns pocs minuts de cocció i ja era a punt, una
forma més de preparar la carn d’olla. Diumenge un bon aperitiu (canapè
d’anxova, seitons fregits, ous de arengada fumada sobre mantega i una pasteta
per untar el pa de cereals en base a carn d’arengada fumada de la que ja
parlaré en altre ocasió), després l’arròs amb els ingredients que us vaig posar
a la foto del darrer post, el churrasco a bocins petits ben enrossit en oli,
sofregit de ceba i all amb una mica de vi ranci (per variar), els rovellons ja
sofregits finalment uns espàrrecs verds i carxofes abundants, amanit amb una
mica de pebre vermell, aigua, sal i en bullir: l’arròs.
Avui per sopar he
preparat una porrusalda, amb les pells de bacallà que encara em quedaven ( i em
queden), la dedico a en Jordi pel seu entusiasmat comentari del darrer blog,
encara que em se d’un altre Jordi que arrufarà el nas. Un sofregit de ceba i porro abundant en oli,
a mig fer pebrot sec, remullat junt amb les pells, que també he posat ara, tot
trossejat petit, he deixat tot plegat una estona més abans d’afegir l’aigua i
les patates, Ha entrat molt be, simple i gustosa com ella sola, amb la pell
convertida en una deliciosa gelatina.
2 comentaris:
Bacallà.... ecs!
Jordi
Hi ha Jordis per tot!!!! hehehehe
Mercis per la dedicatòria Pere.
Publica un comentari a l'entrada