Com veureu en el darrer post, hi ha un comentari d’en Jordi, que te un magnífic blog de cuina (podeu accedir-hi clicant en el comentari), i em pregunta sobre el miso, l’hi comento el que és, però cal que digui que si l’empro és per manca de temps i espai per tenir sempre a ma un bon brou de vedella, potser quan em jubili...
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 5 de setembre del 2012
Continuem amb el tema. Ara toca verema.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada