No cal dir que amb els tomàquets d’en Juan Manuel, em vaig preparar una amanida senzilla, que és com m’agrada aquest producte, simplement amb ceba crua, olives, sal i oli, del Bedorc naturalment. Si ho voleu complicar més o no us agrada la ceba, una mica d’all i alfàbrega fresca trinxats, l’oli i la sal també queda una amanit per sucar-hi pa (és literal, ningú es resisteix a sucar pa en la safata)
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 6 de setembre del 2012
Parlem de tomàquets.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Mercès per informar als teus seguidors de com ser mes o menys bons cuiners i poder tastar bons tomaquets a través de la "Fira del Tomaquet". Mar.
Publica un comentari a l'entrada