Com no podia ser d’altre
manera, m’he cuinat una escudella, senzilla, que com fa temps que no vaig per
casa no hi ha gaires coses a cuinar. El dia
ha estat més aviat fred, que és una bona novetat, ara mateix la temperatura al
pati es de 12ºC i demà al matí encara serà més baixa. L’escudella estava
plenament justificada. Un sofregit de
porro amb una bona dosi de vi ranci n’ha estat la base, un poc de brou (que
tenia congelat), aigua, sal i una bona porció de botifarra negre, tot bullint
una estona i al moment he posat arròs i fideus i una mica d’alfàbrega trinxada,
com acomiadant l’estiu. Tot cuit i posat al plat una mica de parmesà ratllat,
que no s’han de perdre les referències. Un préssec al vi de postres i el carajillo
al Cafè, amb la Silvia, en Jordi i en Paco, han acabat d’omplir el dia, un de més,
però amb un tarannà molt més relaxat.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 27 de setembre del 2012
Dies de pluja i vent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada