Per fi ha plogut
com deu mana, tot un dia de pluges, més o menys intenses, donen esperances a
una bona florida de bolets cap a final de mes. Amb tot la temperatura ha baixat
i per això ahir en anar a comprar a la Boqueria vaig arreplegar lo necessari
per fer un bon brou, de bou, que vaig tenir tota la tarda al foc. Per cert que
la compra en va deixar ben remullat, fet una sopa, ja que era l’hora de la
pluja més forta aquí a Barcelona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 30 de setembre del 2012
Escudella i carn d’olla.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada