Avui, ja refet, encara al poble, m’he cuinat un arròs, ¿recordeu el romesco de llagostins i cloïsses?, abans de menjar-lo vaig tenir la paciència de pelar els llagostins i reservar clofolles i caps, amb els que vaig fer un fumet, que vaig barrejar amb el suc i patates sobrants del guiso, i un cop passat pel pimer, el vaig congelar. Avui simplement he bullit un poc d’arròs amb aquest suc i les cues dels llagostins tallades i alguna cloïssa que vaig reservar. Ha quedat un arrosset perfecte i amb dos plats i una mica de formatge ja he fet el sopar. Desprès he anat al Cafè, que ses Noies sopen els dijous, avui no més la Silvia i la Olga, però entre el futbol i el safareig ens hem estat fins ben tard.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 27 d’abril del 2012
Diguem que ha estat una setmana de vacances.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada