dimarts, 17 d’abril del 2012

Encara al poble, un bon sopar.

Pel matí estàvem a 5ºC, quan he tornat a casa, sobre les 6 de la tarda, el termòmetre marcava 18,5, en fi una bogeria, un posar i treure roba tot el dia, però sembla que la calor no te presa en arribar, aquest any, millor. Tenia capritx de peix avui i he passat pel super, el que estava be de preu han estat els llagostins i les cloïsses, amb això he preparat una mena de romesco.
He ofegat en oli ceba trinxada, amb ajut de vi blanc i un rajolí de Marie Brizard, un cop fet he afegit salsa romesco (de pot) i una mica de tomàquet, (també de pot), he deixat fer una estona el conjunt, mentre hi posava patates tallades escairades.  He afegit el suc de les cloïsses, que ja tenia obertes en un altre pot amb un poc d’aigua i vi blanc, he afegit aigua fis a cobrir i he deixat coure fins que les patates han estat cuites, llavors he posat els llagostins i les cloïsses i ho he deïtat tant sols uns tres minuts.  Ha quedat un plat exquisit i barat (el marisc m’ha costat 4,5 € i encara n’hi ha una altre ració).  He acabat l’àpat amb una mica de brie i unes galetes amb vi bo. I mentre, treia el cap de tant en tant al partit del Madrid (je, je, je), i després de llegir una mica penso fer una bona dormida,que cal estar descansat, ja que demà seré a BCN i toca Pipa Club i Barça.