Ahir va ser un dia més tranquil, encara a BCN, vaig preparar unes patates guisades, en oli, a la cassola vaig ofegar unes potes de sípia trossejades, desprès hi vaig posar all, ceba, al cap d’una estona concentrat de tomàquet, julivert, un poc de vi blanc. Fet el sofregit, en afegir les patates tallades a daus, vaig aromatitzar amb nou moscada, clau d’olor, comí, canyella i pebre vermell, cobertes d’aigua van coure fins ser toves i un pel desfetes, van quedar força gustoses. De segon tocava hamburguesa i la vaig fregir (en l’oli en que havia fregit cansalada per berenar) ben aplanada i rossa com acostumo a fer, en treure-la de la paella hi vaig posar la part verda d’una ceba tendre, uns pocs segons a foc viu i un bon raig de brandi tipus francès, que vaig reduir ràpidament abans de abocar-ho damunt l’hamburguesa. Hem vaig acabar el vi negre de Garnatxa i Samsó i enganxat llegint un llibre se’m va fer tard per escriure res.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 12 d’abril del 2012
Dimarts i dimecres,dos dies més al cabàs.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada