Ahir vaig acabar sopant al Cafè, amb els habituals, uns “rejos” (jo no ho sabia, son una mena de potes de calamars, arrebossades i fregides) amb pa amb tomàquet, i una bona sobretaula quer va acabar lo suficientment tard, per no tenir ganes de explicar res. Avui ha estat un matí de compres i preparació de dinar, uns espagueti al “fungi” i un xai a la provençal, un dinar satisfactori.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 29 d’abril del 2012
Dissabte de poble, bon dinar i millor sopar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada