A la tarda uns vins a casa en Marc i la Iolanda, amb en Joan, la Rosa Maria i la Teresa, han posat una mica de color al dia i el sopar, a casa, ha estat de restes: Verdura del brou saltejada amb alls, que va sobrar del sopat de ahir nit, bacallà esqueixat amb ceba tendre i tàperes en vinagre, pa amb tomàquet, croquetes varies que tenia congelades, “picadillo” de carn del brou amb sofregit d’alls, xampinyons, tomàquet, vi blanc i un poc de curry. En fi un sopar agraït que he acompanyat amb un negre de Garnatxa i Syrah, fet a Tarragona, que ha resultat força agradable.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 7 d’abril del 2012
Divendres Sant, un bon moment de tornar al blog.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada