Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 10 de març del 2012
Divendres, crònica de dos dies i un sopar ràpid.
El dimecres vaig passar pel Pipa, abans de anar a veure el partit, al Meson Burgalés, amb les cerveses i una mica de pa i “chorizo”picant em vaig donar per sopat, que els 7 gols omplien molt, quina gloria de Barça, quan els arbitres son normals!!! I com era d’esperar la celebració es va allargar un xic. El dijous havia quedat amb en Ramon de Can Cullell, varem anar al Gelida a fer un mos, varem picar carxofes arrebossades, favetes, cap i pota, fricandó, uns porronets de Gandesa, en fi entre teca i xerrera se’m va fer prou tard i vaig anar directe al llit.
Avui amb aquella tranquil·litat que dona començar el fi de setmana, m’he preparat una sopa ràpida, amb sèmola de verdures: aigua, oli, sal, unes tiretes molt fines de cansalada, miso, fulles d’api trinxades, un raig de oloroso i en bullir: la sèmola i un grapadet de tapioca, per donar gelatina al brou, amb una dotzena de minuts ja estava llesta.A taula una mica de parmesà ratllat. De segon una truita d’all tendre, acompanyada amb un bocí de pa d’olives torrat i ruixat amb oli i sal. No tenia vi encetat i com que mentre ho preparava he començat amb cervesa, ja he continuat amb el mateix. Me quedat clavat al sofà tot mirant la tele i més val anar a dormir que demà cal fer algunes compres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada