dilluns, 26 de març de 2012

El cap de setmana ha passat massa ràpid.

Dissabte al matí, després d’un bon esmorzar a l’hotel de Granollers, varem anar (per fi) cap el Bedorc. Entre viatge i compres se’ns va fer migdia i la tarda va passar entre migdiada i futbol, per sopar un puré de patates gratinat amb emmental, mongeta tendre saltejada amb ceba i uns seitons fregits, tertúlia i cafè al bar i a dormir força estona, en l’immensa pau del camp.
Avui m’he llevat tard i vora migdia hem sortit a donar la volteta pel poble i hem anat a veure  la Rosa Maria i en Joan, que estava preparant els macarrons del dinar. Hem fet el primer aperitiu al Cafè i el segon més complert a casa, com a pas previ per l’arròs de cap de costella, carxofes, espàrrecs i xampinyons, que havia mig preparat al matí. De nou a Barcelona he sortit cap el tard a fer una copa amb la jan i en Pep i de nou a casa m’he preparat una escudella de fideus, amb un resto de salsa del faisà al conyac que havia congelat, amb les seves cebetes i el cèleri a daus i un poc de tòfona.  Han quedat molt bons i he rematat l’àpat amb un plàtan.