Avui m’he llevat tard i vora migdia hem sortit a donar la volteta pel poble i hem anat a veure la Rosa Maria i en Joan, que estava preparant els macarrons del dinar. Hem fet el primer aperitiu al Cafè i el segon més complert a casa, com a pas previ per l’arròs de cap de costella, carxofes, espàrrecs i xampinyons, que havia mig preparat al matí. De nou a Barcelona he sortit cap el tard a fer una copa amb la jan i en Pep i de nou a casa m’he preparat una escudella de fideus, amb un resto de salsa del faisà al conyac que havia congelat, amb les seves cebetes i el cèleri a daus i un poc de tòfona. Han quedat molt bons i he rematat l’àpat amb un plàtan.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 26 de març del 2012
El cap de setmana ha passat massa ràpid.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada