He anat a fer unes compres per el sopar de demà, que aquest cop em toca a mi fer el sopar mensual del pipa, i en arribar a casa he començat ja a fer les preparacions prèvies. No obstant m’he entretingut a fer una escudella d’arròs amb sípia. La sípia tallada ben menuda, l’he posada en l’oli ben roent, al cap d’unes voltes he afegit ceba trinxada, una cullerada de tomàquet concentrat i l’he deixat fer a foc suau. He afegit una mica de raspadura d’anís estrellat, un poc de pebre vermell, un altre de farigola i un raig de vi ranci, al cap de poc l’aigua necessària i en bullir: l’arròs, per deixar una sopa encara caldosa, al tancar el foc hi he tirat un xic d’all tendre, la part verda, trinxat molt fi.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 27 de març del 2012
La setmana avança lenta, un soparet gustós.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada