Com veieu estic un xic vago aquests dies, en fi, que el dijous em vaig fer un platet de patates guisades, vaig fregir costelló de porc adobat al pebre vermell (de Soria), després vaig afegir ceba i all trinxat que vaig sofregir, amb una fulla de llorer i un poc de vi ranci, després les patates i una mica de pebre vermell, sal i pebre i a coure les patates. Va ser plat únic i en acabar de sopar, em va agafar nyonya i vaig anar a dormir directament. El divendres vaig anar a la tertúlia del Pipa Club, en sortir vaig passar pel Vasconia, del Miguel, un tall d’empanada i una mica d’ou dur arrebossat (especialitat de la casa), em van fer de sopar, després vaig passar per La Palma a fer el carajillo i cap al Ginger on vaig estar fins molt tard amb una bona colla d’amics. Avui per dinar un bon aperitiu amb taramossalata, olives gregues (pazzas) i una crema de olives i figues, tot plegat comprat a una nova botiga de la Boqueria, de productes grecs, he preparat de plat de cos un arròs amb sípia i carxofes, amb un bon brou de peix, que ha quedat molt bo.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 4 de març del 2012
Tres dies de cop, que no sigui dit, ni faci costum.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada