Per sopar l’habitual crema de carabassa, amb la ceba ofegada, carabassa, patata i el licor de canyella. De segon he començat fregint, ben torrades i cruixents, unes llesques de cansalada curada, després en el mateix oli una mica de pa a tires, que en treure del foc he fregat amb all cru. Tot plegat per acompanyar l’ou ferrat que he fet a continuació amb oli net, salpebrat en sortir de la paella i cap a taula amb la seva guarnició. Una mandarina per pair la grassa i el vi d’ahir, que encara no he acabat i a dormir, que darrerament estic aconseguint no anar massa tard i el cos ho agraeix.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 29 de febrer del 2012
Dimecres ja, segueix el bon temps, sopar senzill.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada