Per sort la Teresa havia fet verdura per sopar, bledes i patata bullides, que he menjat simplement amb un bon raig d’oli del Bedorc i acompanyada d’una mica d’embotit, costum que hi havia a casa meva quan era petit (suposo que seria un costum de ciutat, com reminiscència de les menges de pagès, el tros de tupí amanint la verdura, fins i tot se de gent que en deia “rampoines” al assortit d’embotit que es posava a taula per tal fi). De segon tocava hamburguesa, l’he fregida, prèviament ben aprimada, i deixant-la ben rosa, en el oli sobrant he posat una llesca de pa i l’he fregida tan sols d’una banda (una altre cosa antiga de família), finalment he posat a la paella una cullerada de salsa de calçots i ràpidament escalfada l’he escampat damunt l’hamburguesa. Per beure m’he acabat l’ampolla d’ahir. Encara sort que el Murphy aquest no es va dedicar als temes de cuina i vi.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 7 de febrer del 2012
Sobre les lleis de Murphy i un sopar casolà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada