En el fred Siberià si que l’han encertada plenament i és que certament feia un fred de c...!!, he recordat aquella anècdota d’en “Peius” que parlant de quan estava pel nord d’Europa, deia que hi feia tant de fred, que fins i tot l’aiguardent el venien a llesques. I amb tanta fredor m’ha vingut de gust per sopar una escudella barrejada com deu mana, en l’olla amb aigua i un raig d’oli he posat uns talls de botifarra, una mica de cansalada viada feta a tires petites, ceba i api trinxats i un grapadet de llenties. He fet bullir cosa de mitja hora i he posat la sal, patata a bocins petits, l’arròs i els fideus, en ser cuits cap a taula, amb el seu formatge ratllat, ha estat revifadora. Un poc de formatge per acabar el vi i a descansar, que demà cal encarar de nou el fred, però amb millor cara, que ja serà divendres.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 2 de febrer del 2012
Siberià sí, però neu...¿quina neu?
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada