Vora migdia hem sortit un moment a comprar el diari i el pa, el fred amb tot era suportable, això és Barcelona. Per dinar he fet un rossejat de fideus amb brou de peix i una mica de sofregit amb sípia, per acompanyar m’he entretingut a fer un allioli a mà, ha quedat força compacte, com podeu veure a la foto, el groc exagerat és perquè a l’allioli per acompanyar peix, acostumo a posar-hi uns brins de safrà, quan aixafo els alls. Amb una mica d’aperitiu i unes costelletes de cabrit arrebossades, de segon, ha quedat un bon dinar de festa.
Per sopar, com que havia sobrat brou de peix del migdia, m’he fet una sopa escaldada. En una cassoleta he posat unes llesques de pa torrat, fregades amb all cru i les he escaldat amb el brou bullint, he deixat uns minuts tapat i llest, com que no tenia massa gana, amb això i un poc de formatge he enllestit l’àpat, per beure m’he acabat el Terra Alta amb el formatge. I a dormir que demà comença setmana i seguirà el fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada