En arribar a casa tenia més ganes de posar el bloc que de menjar, m’he posat un tassó de brou (després de dinar havia posat l’olla de brou per la setmana) i m’he fet dos llesquetes de pa torrat amb el moll de l’os del brou, amb la darrera copa de Terra Alta que quedava. El meu sopar ha estat més líquid que sòlid, ho veig, però ha estat suficient per avui.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 20 de febrer del 2012
Diumenge tranquil, que ha acabat millor del que esperava.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada