Per sopar he fet unes patates guisades, he començat fregint en oli unes tiretes de cansalada, un xic roses he posat ceba tendre i porro trinxats i els he deixat ofegar amb una mica de brandi, uns bocins de nyora (sense remullar i trinxada molt fina) i un petit grapadet d’herbes de Provença. Tot plegat ben sofregit he posat les patates a daus i unes escalunyes, pelades i senceres. He deixat daurar un xic el conjunt abans de posar l’aigua, unes rodanxes de botifarra de faves i fer-ho coure fins que la patata ha estat cuita. Al plat ho he acompanyat amb un ou dur i ha estat un plat únic suficient per avui. Per beure el negre habitual de la D.O. Catalunya de Garnatxa i Samsó i a dormir, que vull començar el cap de setmana descansat i aviat.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada