Per sopar he optat per la via ràpida, una sopa de sèmola de verdura, he posat aigua al foc amb un raig d’oli i sal, en bullir una mica de tapioca, que fa gelatina, unes cullerades de sèmola i un poc de miso, amb 10 o 12 minuts d’ebullició ja està llesta la sopa i cap al plat ben calenteta. De segon he repetit d’ou ferrat amb romesco, que em va agradar força, però he canviat el pa fregit per una torta feta amb patata ratllada ben fregida i enrossida (ja sabeu que cal posar-la a la paella i no remenar-la per tal que quedi d’una peça. He continuat amb el Rioja d’ahir i a descansar, que demà em tocarà veure-me-les amb la neu de bon matí.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 1 de febrer del 2012
Ple hivern i encara no hi és tot.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Quina bona idea, patata ratllada a la paella i sense moure perque quedi cruixent i un ou a sobre.
Gràcies per fer que ens millorem dia a dia a la nostre cuina.
Mar.
Celebro que t’agradi, au a provar-ho que és qüestió de practica trobar-hi el punt, la paella millor si es antiadherent i l’oli, el millor, el del Bedorc. Un cop tret i fet l’ou, sempre pots aprofitar la resta d’oli per saltejar ràpid un all tendre trinxat i posar-lo al damunt. Bon profit
Pere Sans
Publica un comentari a l'entrada