dilluns, 13 de febrer de 2012

Un dia ben maco, sopar sense complicacions.

El dia ha estat solejat i agradable, malgrat que en arribar pel matí a Sant Sadurní el termòmetre marcava 4º sota zero, feia força fred, però es veu que el cos s’hi va adaptant, i no m’ha semblat excessivament greu, per sort no hi havia vent i això ajudava.  He sentit els pronòstics del temps per la tele i sembla que ja durarà poc aquest fred tant intens per a les nostres latituds.
No m’he matat gens per fer el sopar, de primer l’habitual crema de carabassa, aquest cop en sofregir la ceba he afegit un poc d’api i he conservat el licor xinès de canyella; a taula hi he ratllat un xic de parmesà. De segon com endevinareu: hamburguesa i avui com que no tenia ganes de treballar tan sols l’he aprimada i l’he fregit ben rosa, en donar-l’hi la volta he posat una làmina de formatge, que s’ha fos amb l’escalfor i l’he menjada en entrepà, amb pa amb tomàquet, per beure un negre de Jumilla que vaig comprar dissabte d’oferta al súper i que era correcte.