A la tarda he baixat al Pipa, havia quedat amb en Ramón, un amic que no veia des de feia uns anys, hem estat xerrant amb ell i en Jaime, una bona estona, entre copes i hem quedat per veure’ns de nou el proper dilluns, que tornarà a ser a BCN, m’ha alegrat veure que segueix tan actiu i eixelebrat com sempre.
La Tere havia fet verdura de bledes i patata i les he aixafat amb una forquilla i les he posat en la paella, on ja tenia ben daurats cansalada i alls a bocins molt petits, ben remenat i un xic daurat ha acompanyat l’hamburguesa (avui és dilluns, segur), que he fregit en una paella i un cop daurada d’un costat l’he girada i he posat als voltants la part verda d’una ceba tendre, trinxada, uns moments i he afegit farina, tot just remenada he posat vi blanc, dos dits d’ampolla que quedaven del Macabeu del Baix Penedès (be, el que quedava després de posar-me la darrera copa, a tall de comiat), sal, pebre i un polsim de sucre (per contrarestar l’acidesa del vi, és important fer això, en especial amb els blancs). Uns minuts fent xup-xup i ha quedat una salseta molt bona. Un parell de bunyols de quaresma, encara i uns glops de vi negre del Pays d’Oc, que he obert perquè ja no quedava altre cosa, caldrà que ompli una mica el rebost els propers dies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada