Ahir dilluns, després d’enllestir alguns afers al Ateneu, vaig anar cap al Pipa Club, que era el Dia Mundial de la Pipa i havíem quedat per celebrar-ho, tothom va portar alguna cosa per picar i el Club ens hi va posar el Cava, en fi entre picar i fumar una bona festa. Encara vaig passar per l’Ascensor a parlar amb l’Angel i en arribar a casa em vaig escaldar una sopa de pa amb el brou de diumenge, per tranquil·litzar l’estómac, era massa tard per explicar-vos res.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 22 de febrer del 2012
Crònica ràpida de dos dies, que és tard.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada