Per sopar m’he fet escudella barrejada, que avui no tocava fer sopar per tots, l’he fet ben senzilla: ceba i api trinxats, a l’olla amb aigua, sal, oli del Bedorc i miso, uns bocins de botifarra i de cansalada per arrodonir i al cap de 15 minuts de bullir arròs i fideus com de costum. A taula el formatge ratllat per no perdre les bones costums, un parell de plats de sopa i una mandarina de postres i llest, avui no hi ha presa per anar a dormir, que demà no cal matinar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 17 de febrer del 2012
Divendres per fi, m`he dedicat el tast del vi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada