Havia dinat fort avui (escudella barrejada i peus de porc) i el sopar he preferit que fos lleuger, un entrepà, ¿endevineu de què?...es dilluns..., he torrat dues llesques de pa de pagès de la mida adequada, per una sola banda, per la banda no torrada he untat una amb oli i mostassa (de la marron) i l’altre ben coberta de maionesa, al damunt de la qual he posat ceba tendra crua, trinxada fina, per sobre unes bones rodanxes de tomàquet i al damunt l’hamburguesa, que he fregit a la paella antiadherent amb poc oli, en la mateixa paella he fregit una mica més de ceba tendra trinxada i l’he posat damunt l’hamburguesa. Ha quedat un senyor entrepà, com cal. Per beure he continuat amb el Bordeus d’ahir.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 5 de març del 2012
Feia temps que no mirava l’Amades, sopar molt simple.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada