He d’agrair a l’Ana, del departament de premsa del concurs “cocinero del año” la seva bona opinió del meu blog i la invitació a veure la semifinal del concurs, podeu veure de que va aquest a www.concursococinerodelaño.com. També vull agrair a en Roger la nota sobre El nostre pa de cada dia, al blog de club de cuines, espero que tot plegat serveixi per arribar a mes gent i que ho gaudeixin. Avui 20 de Gener es Sant Sebastià, patró dels pescadors de canya, i sobretot patró del Bedorc, que a partir de demà comença la seva festa major, espero poder acompanyar-los.
Com que justament avui he rebut els resultats de la revisió mèdica de l’empresa i pel que es desprèn de la analítica la meva mort no es imminent, he decidit celebrar-ho amb una bona escudella. He posat a l’olla, amb aigua, sal i un raig d’oli d’oliva un parell de trossos de botifarra negra i uns daus de cansalada, ceba, api i tomàquet sec, tot trinxat fi i uns bocins de bròquil que corrien per la nevera, en bullir els escaients arròs i fideus gruixuts. En vint minuts, ja era a taula, amb un bol dels grans ple d’escudella i posant-hi el corresponent formatge ratllat. El vi ja sabeu (dissabte passaré per Cal Feru i em compraré algunes ampolles del país) i per postres unes galetes sueques de gingebre, que no eren pas regal de les sueques d’ahir, si no que les varem comprar a Ikea dissabte passat.
1 comentari:
Gràcies a tu pel blog i els llibres :)
Publica un comentari a l'entrada