Matí d’obrir els regalets, arròs i rostit per dinar i com cal: el Tortell de Reis. Per cert amb la meva mania de variar les coses he acabat fent un arròs a la cassola ben diferent: talls de botifarra crua ben enrossits, ceba i api trinxats per fer-hi el sofregit, l’aigua i carabassa a daus en quantitat, en arrencar el bull un bon grapat de julivert trinxat i una picada d’all i safrà, i l’arròs, naturalment. Ha quedat força interessant.
A la tarda he posat a fer brou amb els ossos del lacón, un parell de pits de gallina que tenia congelats, alguns retallons de vedella que he trobat al congelador, un os de pernil i les herbes habituals: ceba, porro, api i pastanaga. Amb el brou he preparat l’escudella amb galets i uns bocins de botifarra negre. De segon ous ferrats i de postres la resta del panettone d’ahir que m’ha servit per acabar-me l’ampolla del Garraf negre del 2004 que havia obert ahir. I ara cap al carrer que he quedat per prendre una copa amb la Jan i en Pep i el seu personal del Ginger, la festa promet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada