dissabte, 29 de gener del 2011

Pipa club, la pluja, nit un xic arrossegada.

He anat al BCN Pipa Club amb la idea d quadrar alguns temes com ara el minicurset de cuina, i m’he trobat que hi havia subhasta de pipes, be lo de subhasta era un dir, perquè no hi ha les competicions  ni les típiques baralles  habituals. Es una cosa esporàdica, en el lloc, de tant en tant, be sia per que algú deixa de fumar de forma voluntària o obligada, cedeix les seves pipes a l’entitat i es posen a la venta amb un sistema o altre i el que se’n treu va per beneficència.  Total que acabes quedant-te alguna cosa per contribuir.
Justament això m’ha passat i he acabat tornant a casa amb algunes pipes de més.  Com que plovia fort hem optat per no deixar el recer del local i baixar a comprar entrepans al Glaciar, que ens hem cruspit amb bona gana tots plegats, el meu entrepà ha estat de bacon i formatge, en fi una guarrada.  Amb la pluja ja minvant he continuat la nit passant, primer pel Ascensor i mes tard pel Ginger, les darreres copes i xerrada com de costum amb la Jan, per ser un divendres ja està bé, demà ja veurem.  

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Nosaltres hem sopat una mica millor que menjant entrepants al Glaciar. Hem anat al Seoul (de la avinguda Gaudí) que ens va recomanar no sé si el Dani o tu mateix. Ens hem cruspit unes tires de porc a la planxa coreana amb verduretes, sèsam i salsa picant que estaven de sacrilegi! A veure si algun dia ens dónes la teva opinió sobre aquesta cuina oriental veïna entre la xina i la japonesa. Joan Romeu

Anònim ha dit...

Conec el restaurant i encara que fa temps que no hi vaig, es certament un dels llocs emblematics de la cuina oriental, per mi, pel Dani, en fi està clar que heu sopatm força millor que jo us diré una cosa: la cuina coreana es el fruit d'un país (com el nostre o pitxor) eternanament invadit, que ha consevat algunes coses pròpies i molt de les cultures invasores, pero el resultat (parlo de cuina) ha estat fanàstic. Ens veiem aviat.
Pere