Avui estrenem portada nova, amb l’impagable ajut d’en Jordi, hem introduït tota una sèrie de canvis en el blog (i segurament arreglarem encara un parell de coses mes), la idea base es facilitar la lectura del text i el fons fotografic que hem posat correspon a l’estiu, o sia que dintre de poc canviarà. La cuina es, així d’entrada, quelcom estacional i calia reflectir-ho d’alguna manera.
Com podeu imaginar avui hi havia dinar de diumenge (aperitiu, pasta, carn...) no m’entrava un sopar gaire complicat i m’he tirat de ple al entrepà. Això si, entrepà calent fet amb pa de pagès, una llesca untada amb paté de porc corrent, al damunt una llenca de pernil curat, per sobre una llesca de formatge emmental, tot cobert amb l’altre llesca de pa, ben untades les dues amb oli d’oliva i a la planxa doble, fins que ha estat ben daurat i torradet, ben cruixent. El vi, un negre de cabernet, l’ha acompanyat perfectament, un xic de meló que havia quedat del migdia ha posat pau a l’estomac, una estoneta per pair, amb un bon llibre i cap al llit, que demà cal matinar, que la verema es lluny encara d’arribar al final.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada