Avui, sant Honest i sant Repelió (jo tampoc no l’havia sentit mai aquest), pel que sembla els invocaven els pagesos per protegir els fruits de la terra, en especial vora les collites. Del Barça no en vull parlar. He estat signant uns llibres, de la Cuina del Vi, pel celler d’uns amics, que volen obsequiar als seus clients, una bona idea i un regal molt adequat.
Per sopar m’he preparat una escudella amb el brou de pernil que havia congelat, simplement amb un tall de botifarra, arròs i fideus, amb el seu formatge ratllat a taula. De segon, la Teresa ha fet el seu habitual fetge de cabrit amb all i julivert, unes nous de postres, que baixen el colesterol, diuen, i un vi negre (cabernet, merlot, ull de llebre) de la D.O. Catalunya sense pretensions, però que passava força bé i era agradable en boca. Mentre em prenc la darrera copa faré el cigarret, que com que soc a casa, no està prohibit (de moment) i no hi ha perill de multa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada