Per sopar m’he escalfat una tassa de brou que tenia congelat i he cuit una pizza, comprada, d’una marca triada i no massa habitual, que ha resultat increïblement bona, primeta i cruixent com a mi m’agraden, unes nous de postres i vi negre del país. He anat al Cafè, on estaven sopant la Silvia i en Jordi, a fer el carajillo i veure els resultats de les eleccions, en fi, tot com deien les previsions i encara sort que a Catalunya el vot català ha estat majoritari, de tota manera envejo els bascos, allà els partits espanyols no s’han menjat un rosco.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 20 de novembre del 2011
Avui cap al poble, matí remullat i tarda tranqui-la, tot cuinant.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada