Semblava al matí que volia fer bon dia, fins i tot ha sortit el sol una estona a migdia, però la cosa s’ha anat espatllant i no ens ha estalviat la ruixadeta, ara en tornar del sopar queia un plugim finíssim, d’aquell que el Bascos en diuen “xirimirri” (o quelcom semblant) que a estones curtes resulta fins i tot agradable, i és el responsable dels prats verds d’aquella terra. El sopar no ha estat potser tan animat com de costum, penso que tots tenien al cap el nou president del govern (d'Espanya), que en el primer discurs ja amenaçava de tocar les autonomies, en fi ja veurem.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 21 de novembre del 2011
Dilluns, sopar a casa en Jordi i segueix la pluja.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada