Per sopar he cuit arròs i fideus en el brou, que a taula han tingut el seu pebre i formatge ratllat, de segon la Teresa ha fregit uns bunyols de bacallà (compra la massa preparada al bacallaner habitual i surten realment bons), unes figues i galetes de postres i un resto de negre de la terra alta que hi havia a la nevera i a dormir que dema cal cuinar pel dinar de família.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 5 de novembre del 2011
Dissabte tranquil, la Boqueria i tarda de cuina.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada