He sopat tard, a casa, la Teresa m’havia deixat unes verdures (bròquil, pèsol i patata) gratinades, i uns panadons de tonyina (congelats i comprats, res a veure amb els meus) que m’he fregit al moment. Un plàtan de postres amb una copa de vi dolç (amb el sopar he begut aigua, que de vi ja en duia un tip) i res més per avui, que a ciutat em llevo encara més d’hora per anar al treball.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 16 de novembre del 2011
Dimarts, massa pluja, i de nou a ciutat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada