Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 7 de novembre del 2011
Diumenge de família, gairebé sense sopar.
Avui feia dinar per una part de la família i la resta s’afegia a menjar panellets més tard.Per dinar després d’un aperitiu de llaunetes que vaig comprar a Lisboa, mousse de bacallà, paté de tonyina i de sardines i uns mini bunyols de bacallà que ha fet la Teresa, hi havia arròs de “linguas de bacalhau”, que vaig comprar allà, en realitat cocotxes en salmorra, l’arròs ha estat bé i de segon hi havia un rotllo menorquí amb salsa de cama-secs frescos.De postres uns formatges de Lisboa i Oix, un vi negre d’Alentejo per arrodonir la cosa.A la tarda ha vingut la resta de la gent i hem menjat els panellets, amb un vi que ha portat el meu cunyat, un Côtes de Bergerac, molleux del 2009, hem continuat amb un bordeus i el pastis d’aniversari de l’Arnau, que havia preparat la Teresa, bé, ... perquè han marxat, que si no... He aprofitat `per anar a veure el Barça.
Molta cervesa i unes patates braves al Tales, això ha estat el sopar d’avui, que no hi cabia massa després de tot lo anterior i encara sort que hem empatat, però penso que ens mereixem més, de tota manera ha estat un partit emocionant, com a mi m’agraden. Una estoneta a L’Ascensor i de tornada a casa una paradeta al Wahala, que estava una mica buit, però que amb un barman incombustible com té. no passa res.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada