Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 29 de novembre del 2011
Dilluns superat, un soparet arreglat.
Els dilluns costen de passar, be, si tens força feina passen més ràpid, com ha estat avui, és d’agrair. En arribar a casa m’he estat una estona llegint i després m’heposat a fer el sopar.
Amb la resta del suc de bullir ahir les patates i la ceba, que vaig guardar la nevera, he preparat escudella, afegint aigua i miso, hi he posat uns daus de bull negre i he deixat coure una estona, desprès he afegit patata, pèsols i mongeta tendre trossejada, en arrencar a bullir arròs i fideus com sempre.Pel segon m’he complicat més la vida, ja sabeu que els dilluns hi ha hamburguesa i la meva obsessió és menjar-la de forma variada.Avui he preparat un sofregit de ceba, pebrot, xampinyons i tomàquet, amb un raig de conyac, quan ha estat ben fet, he afegit l’hamburguesa a bocins desfent-los en la paella, un poc més de conyac i deixar coure la carn.Amb aquest preparat he farcit unes oblees i un cop segellades com de costum he fregit els panadons (“crestes” en deien a casa quan era petit) en oli d’oliva fins deixar-los rosos, han quedat força bons i per no desmerèixer el sopar he obert una ampolla de “Cotes du Rhone”, del 2008, un vi potent (14º) de Garnacha, Murvedre i Syrah, força agradable i complert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada