Per sopar he preparat un puré de patata, bullint patates kanabec amb una ceba, aigua i sal. Cuites les patates he escorregut el líquid i l’he reservat. Amb ajut d’una cullera de fusta he aixafat patates i ceba al mateix cassó de coure-les, amanint-les amb oli d’oliva i afegint líquid de cocció fins que han tingut la textura correcta. Me’l he menjat amb uns talls de pernil dolç, ha estat un sopar lleuger (que el dinar havia estat massa abundant) i fins i tot he resistit la temptació de picar un poc de formatge per postres, demà ja veurem, i a dormir que els dilluns cal matinar per anar a la feina.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 27 de novembre del 2011
Tip de passar fred, de nou a Barcelona.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Ja t'he trobat. Veig que continues tant actiu com sempre. Petonets. Mònica TFE
Me'n alegro. que ho gaudeixis força i a veure quan et deixes veure per aquí.
Pere Sans
Publica un comentari a l'entrada