diumenge, 27 de novembre de 2011

Tip de passar fred, de nou a Barcelona.

Realment ha fet força fred avui, al estar mig núvol el sol no ha aconseguit escalfar l’ambient, si ja sé que direu que a portes de Desembre això és lo normal, però el fet d’haver vingut tan de cop, ho fa menys suportable.  Dinar acurat, que ha vingut en Salvador a dinar, fideus a la cassola i conill amb alls tendres i un tortell del Carafí de Sant Sadurní que ha portat ell, un vi negre de la Franja de Ponent, que tenia al celler i que ha resultat força bo.  A la tarda hem fet cap a BCN que aquí el fred no sembla tan greu.
Per sopar he preparat un puré de patata, bullint patates kanabec amb una ceba, aigua i sal. Cuites les patates he escorregut el líquid i l’he reservat.  Amb ajut d’una cullera de fusta he aixafat patates i ceba al mateix cassó de coure-les, amanint-les amb oli d’oliva i afegint líquid de cocció fins que han tingut la textura correcta.  Me’l he menjat amb uns talls de pernil dolç, ha estat un sopar lleuger (que el dinar havia estat massa abundant) i fins i tot he resistit la temptació de picar un poc de formatge per postres, demà ja veurem, i a dormir que els dilluns  cal matinar per anar a la feina.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja t'he trobat. Veig que continues tant actiu com sempre. Petonets. Mònica TFE

Anònim ha dit...

Me'n alegro. que ho gaudeixis força i a veure quan et deixes veure per aquí.
Pere Sans