Per fi un dia serè, solejat, les temperatures han pujat una mica (ara que ens hem vestit d’hivern, a suar i refredat al canto). Direu que sempre em queixo de tot, però recordo que abans la primavera i la tardor eren més llargues, que existia el que se’n deia roba d’entretemps, en fi que les coses eren d’altre manera, d’això em queixo.
Després d’aquesta petita aportació al tema del canvi climàtic, passo a explicar-vos el sopar. Avui tocava sopar al Pipa club, el dirigia l’Anna, que ha portat formatges (una bona, variada i selecta selecció) i que em va convèncer de fer una amanida fa ja uns dies, l’he feta a consciencia, encara que no en sigui massa devot. Sobre una base de “mesclum” he posat petites quantitats (tot trinxat fi) de sabors punyents : all tendre, bitxo en vinagre (piparres Basques), panses de Corint, nous, olives sense pinyol, menta fresca. Pel damunt un tacos de salmó fumat i uns “picatostes”, l’amaniment una emulsió de oli d’oliva, vinagre de Mòdena i salsa de soja. L’han trobat força bona i de postres hi havien panellets de pinyons, pastis de poma i bombons de coco, vi negre, cava, cafès i licors, evidentment les pipes anaven a tot fum. Encara he passat pel Ginger a dir bona nit i m’he trobat en Ramón de Mercaders, ja recuperat (?), en fi una nit profitosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada