M’he preparat una senzilla escudella, adequada al dia d’avui, plujós i gris, he sofregit en oli un porro grosset i quasi fet l’he regat be amb vi negre (un Ull de Llebre del país, que estic bevent), he afegit cansalada curada amb pebre, comprada ahir a Oix, tallada a tiretes petites, unes voltes i l’aigua suficient, en bullir una patata tallada a bocins (m’agrada que càpiguen a la cullera), l’arròs i els fideus, per l’olor he pensat que es notaria una mica d’acidesa del vi i he afegit una ceba petita trinxada molt fina, en prop de vint minuts a taula, amb el seu formatge ratllat, me’n he menjat un parell de plats, que estava força bona, i a llegir una mica abans d’anar a dormir.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 2 de novembre del 2011
Dimecres, al poble,per fi tranquil.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada