En un cassó he posat a sofregir, en oli del Bedorc, ceba i all trinxats, mig fets he afegit uns xampinyons laminats i un poc de vi blanc i un cop fets un bon tros de sobrassada (de Mallorca), uns tombs per desfer-la, afegint a continuació patates escairades, aigua per cobrir-les i la sal necessària. Mitja hora de cocció i estaven a punt. He fet un ou ferrat i l’he posat al damunt, per menjar-ho he trinxat l’ou al plat i ben barrejat ha quedat molt saborós, acompanyat amb el cosechero de l’altre dia. Es curiós que hagi menjat avui sobrassada, que feia temps que no en menjava i en obrir el correu després de sopar, n’hagi trobat un missatge d’una antiga i apreciada amiga, que feia 15 anys que no veia i que viu a Mallorca, m’ha alegrat força i després direu que la màgia gastronòmica no funciona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 22 de novembre del 2011
Tornada a ciutat, sopar de gust, a casa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada