dimarts, 22 de novembre de 2011

Tornada a ciutat, sopar de gust, a casa.

Tot i el dia ennuvolat, no he tingut que aguantar gaire pluja, tan sols un lleuger plugim en algun moment i segons la tele demà ja gaudirem de sol, si més no fins diumenge, tant de bo sigui cert.  He baixat a BCN, he aprofitat per prendre el meu bany ritual amb sals de l’Himàlaia i sàndal tibetà, m’he quedat ben relaxat i amb ganes de preparar-me un bon plat per sopar.
En un cassó he posat a sofregir, en oli del Bedorc, ceba i all trinxats, mig fets he afegit uns xampinyons laminats i un poc de vi blanc i un cop fets un bon tros de sobrassada (de Mallorca), uns tombs per desfer-la, afegint a continuació patates escairades, aigua per cobrir-les i la sal necessària. Mitja hora de cocció i estaven a punt.  He fet un ou ferrat i l’he posat al damunt, per menjar-ho he trinxat l’ou al plat i ben barrejat ha quedat molt saborós, acompanyat amb el cosechero de l’altre dia.  Es curiós que hagi menjat avui sobrassada, que feia temps que no en menjava i en obrir el correu després de sopar, n’hagi trobat un missatge d’una antiga i apreciada amiga, que feia 15 anys que no veia i que viu a Mallorca, m’ha alegrat força i després direu que la màgia gastronòmica no funciona.