El sol ha estat present la major part del dia, a l’horitzó es veien nuvolades, com envoltant-nos i al final en arribar a BCN, gotejava un plugim molt fi, que ni ha arribat a mullar el carrer, ni ha anat a més. Ha estat d’agrair el sol, després de tants dies en remull i núvol.
Per sopar he fet escudella de galets amb el brou de dissabte, l’he menjada com sempre amb pebre i formatge ratllat. De segon, com era d’esperar en dilluns, tocava hamburguesa, l’he reconvertit en unes mandonguilles, barrejant la carn (que ja duia ceba) amb brandi català, pa ratllat, pebre negre i nou moscada, enfarinades les he fregit i un xic rosses he afegit all tendra trinxat, deixant-lo fer una estona, llavors he posat vi blanc en quantitat i unes fulles d’api trinxades fines, he anat coent i afegint un xic d’aigua, fins que han estat cuites i la salsa reduïda, he afegit un bocí de mantega, tot remenant per lligar la salsa, ha quedat un salseró realment curiós i molt bo. De postres unes figues i per beure un poc del Bordeus que vam encetar ahir. I a dormir, que cal llevar-se d’hora demà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada