Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 8 de novembre del 2011
Dia solejat i sopar a casa, de gust.
El sol ha estat present la major part del dia, a l’horitzó es veien nuvolades, com envoltant-nos i al final en arribar a BCN, gotejava un plugim molt fi, que ni ha arribat a mullar el carrer, ni ha anat a més.Ha estat d’agrair el sol, després de tants dies en remull i núvol.
Per sopar he fet escudella de galets amb el brou de dissabte, l’he menjada com sempre amb pebre i formatge ratllat. De segon, com era d’esperar en dilluns, tocava hamburguesa, l’he reconvertit en unes mandonguilles, barrejant la carn (que ja duia ceba) amb brandi català, pa ratllat, pebre negre i nou moscada, enfarinades les he fregit i un xic rosses he afegit all tendra trinxat, deixant-lo fer una estona, llavors he posat vi blanc en quantitat i unes fulles d’api trinxades fines, he anat coent i afegint un xic d’aigua, fins que han estat cuites i la salsa reduïda, he afegit un bocí de mantega, tot remenant per lligar la salsa, ha quedat un salseró realment curiós i molt bo.De postres unes figues i per beure un poc del Bordeus que vam encetar ahir. I a dormir, que cal llevar-se d’hora demà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada