El mati estava força emboirat, el que era una bella postal de tardor, al vall de l’Anoia, amb la boirina entre els arbres daurada pel sol, s’ha convertit en una boira extremadament espessa més enllà de Sant Sadurní, calia conduir força lent i amb molta precaució. Dia de feina ben normal i relaxat, en plegar he recollit a la Teresa i la Gemma, que venien en tren. Una parada a comprar verdures i en arribar al poble la Gemma ha marxat a casa la Xao-Min, que era el seu aniversari i venien els de Supertres, a muntar la festa i filmar-la, es quedava a dormir allà, com fa sovint. Unes cerveses al Cafè i cap a casa a sopar.
He preparat una crema diferent (el procés) era una cosa que volia provar i que us pot servir si un dia no teniu Minipimer a mà. En un cassó he ofegat ceba trinxada i en ser transparent he posat botifarra negre a daus petits, al cap de poc he afegit un poc de farigola i orenga i també patata ratllada fina, unes voltes més i aigua i sal. Uns quinze minuts d’ebullició i he acabat de desfer la patata amb el batedor de varetes, afegint una mica de llet per deixar-la al punt. Ha quedat molt interessant. De segon he menjat uns quants cargols, que he comprat ja cuinats al Cafè, estaven força bé, encara que un xic massa picants, pel meu gust, però és que els cargols si no piquen, no valen res. Uns carquinyolis de postres i un vi rosat del Penedès, que vaig posar ahir a la nevera. I a aprofitar per dormir, que demà és festa per mi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada